111
молитва к ангелу хранителю

Молитва к Ангелу — Хранителю

Ангеле Христов святый, к тебе припадая молюся, хранителю мой святый, преданный мне на соблюдение души телу моему грешному от святаго крещения, аз же своею леностию и своим злым обычаем прогневах твою пречистую светлость и отгнах тя от себе всеми студными делы: лжами, клеветами, завистию, осуждением, презорством, непокорством, братоненавидением и злопомнением, сребролюбием, прелюбодеянием и яростию, скупостию, объядением без сытости и опивством, многоглаголанием, злыми помыслы и лукавыми, гордым обычаем и блудным возбешением, имый самохотение на всякое плотское вождение. О, злое мое произволение, его же и скоти безсловеснии не творят! Да како возможеши воззрети на мя, или приступити ко мне, аки ко псу смердящему? Которыма очима, Ангеле Христов, воззриши на мя, оплетшася зле во гнусных делах? Да како уже возмогу отпущения просити горьким и злым моим и лукавым деянием, в няже впадаю по вся дни и нощи и на всяк час? Но молюся ти припадая, хранителю мой святый, умилосердися на мя грешнего и недостойного раба твоего (имя), буди ми помощник и заступник на злаго моего сопротивника, святыми твоими молитвами, и Царствия Божия причастника мя сотвори со всеми святыми, всегда, и ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

Молитва от демонов к Ангелу хранителю

Святый Ангеле, предстояй окаянной моей души и страстной моей жизни, не остави мене грешнаго, ниже отступи от мене за невоздержание мое. Не даждь места лукавому демону обладати мною, насильством смертнаго сего телесе; укрепи бедствующую и худую мою руку и настави мя на путь спасения. Ей, святый Ангеле Божий, хранителю и покровителю окаянныя моея души и тела, вся мне прости, еликими тя оскорбих во вся дни живота моего, и аще что согреших в прешедшую нощь сию, покрый мя в настоящий день, и сохрани мя от всякаго искушения противнаго, да ни в коем гресе прогневаю Бога, и молися за мя ко Господу, да утвердит мя в страсе Своем, и достойна покажет мя раба Своея благости.

ВЫЗОВ АНГЕЛА-ХРАНИТЕЛЯ:

«Ангел Божий, ангел небесный, ангел утешитель мой!

Явись мне, откройся моему уму и сердцу. Ах, сколько я счастлив!

Все мое существо трепещет от радости в твоем присутствии! К несчастию моему, я до сих пор не знал тебя, но теперь я знаю тебя, я люблю тебя, я благословляю тебя. Говори моему сердцу, оно послушает тебя. Удостой меня твоих святых внушений – и я исполню их. Ты мой путеводитель, ты мой защитник: сохрани меня покровом крыл твоих и направь путь мой к Небу». (3раза*40 дней)

 «Ангелу-Хранителю, Святому покровителю! Храни меня, Боже и в поле, и в доме, и в дороге, и в пути, от гада ползучего, от зверя бегучего, от злого человека ненадежного, от глаза серого, от белого, от глаза черного, от сглаза, все уничтожающего, испепеляющего, семью разбивающего. Изгони, Господи, из рабы Божьей (имя) дух нечистого Сатаны-Дьявола, всели, Господи, дух Божий в рабу Твою (имя), дай целостности, единости, здоровья, долголетия! Аминь!  (3 раза)

молитва к ангелу хранителю

Leave a Reply